Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERA FORME: Remi Radničkog u Belorusiji

Fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno sa ekipom Dinama u Brestu.

Vođstvo niškom timu u završnici prvog poluvremena doneo je Miloš Radivojević sjajnim golom sa oko 30 metara. A da se domaćini ne obrukaju na svom terenu pobrinuo se Miloš Petrović autogolom u 81 minutu, pa je današnji meč, koji je u potpunosti opravdao epitet “prijateljski” okončan rezultatom 1:1.
Fudbaleri Radničkog igrali su u sastavu: Bajić, Petrović, Ignjatović, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radivojević,Stanković, Stanojević, Jovanović, Arsić,Živković, Pavkov, Mrkić. Igrali su još i Kojić, Apostolović, Ivanov, Kartal, Isajev i Mordatenko.
Nišlije sutra sleću u Beograd u popodnevnim časovima, odakle sledi povratak u Niš i pripreme za predstojeći meč 12. kola Superlige Srbije u kojem će ugostiti Bačku na Čairu.
Pripremio: Aleksandar Ilić
The post PROVERA FORME: Remi Radničkog u Belorusiji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnički odigrao nerešeno u Belorusiji

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Okt.2016

Prijateljski meč između Radničkog i Dinama iz Bresta završen je nerešenim rezultatom 1:1 (0:1)... Prvi gol postigao je, u samom finišu prvog poluvremena Miloš Radivojević. Ipak, izjednačenje u 81. minutu se dogodilo nakon autogola Miloša Petrovića.. Nišlije su tokom većeg dela meča kontrolisale...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.