Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2024, 19:53

PROBLEM REŠEN? Bandović otkrio Malbašićev status!

Trener Vojvodine Božidar Bandović poziva na oprez pred gostovanje svoje ekipe poslednjeplasiranom Radniku. Nakon dvonedeljne pauze, Vojvodina u petak gostuje Radniku i želi da upiše četvrtu pobedu u nizu. – Posle tri uzastopne pobede iskoristili smo ovu pauzu i da se odmorimo i da unapredimo neke stvari. Odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu, a pred ... Read more
The post PROBLEM REŠEN? Bandović otkrio Malbašićev status! appeared first on Sportske vesti - HotSport....

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bandović pred Radnik: Najteže je osvojiti unapred upisane bodove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024

Posle tri uzastopne pobede iskoristili smo pauzu i da se odmorimo i da unapredimo neke stvari. Odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu, a pred nama je jedna u kojoj većina upisuje tri boda, rekao je trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović uoči gostovanja Radniku u 27. kolu Superlige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.