PRED MEČ SA METROPOLITANOM: Matović OPTMISTA, nada se POBEDI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:30

PRED MEČ SA METROPOLITANOM: Matović OPTMISTA, nada se POBEDI (FOTO)

Debi na klupi crno-belih.

Novi prvi trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je da je njegova ekipa svesna šta donosi utakmica protiv Metropolitana u Evrokupu.

-  Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta utakmica donosi. Ipak, ne smemo puno da razmišljamo o događajima unapred. Na prvom mestu, moramo da se i pored svih problema pripremimo i da odigramo dobru utakmicu. Zatim da učinimo sve kako bismo zabeležili makar i mininalnu pobedu. Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda, ako se za takvu situaciju izborimo na terenu, možemo razmišljati o tome šta nam je potrebno za prolaz u Top 8 - rekao je Matović u najavi utakmice.

Partizan će u sredu od 20.30 kao domaćin u Ljubljani ig

- Metropolitan je od pozicije lidera grupe stigao do mogućnosti da sutra ispadne, što znači da će i oni učiniti sve da budu na svom maksimumu. Mi ćemo se fokusirati na prvi sledeći napad, na prvi sledeći skok i na prvu sledeću odbranu. Kad se završi utakmica, svaki pojedinac mora biti siguran da smo pružili najviše što možemo u ovom trenutku - kazao je Matović.

#KKPartizan sutra dočekuje @Metropolitans92 u Ljubljani!

📑🗣️ https://t.co/lxa7KhW9LA#7DaysEuroCup pic.twitter.com/CZUCWeSsvH

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) March 9, 2021

Košarkaš crno-belih Nikola Radunović je naveo da se iskreno nada da Partizan može da pobedi.

- Iskreno se nadam da možemo do pobede. Prethodne dve utakmice smo pomalo nesrećno izgubili, igrali smo dobro. Sada treniramo, naše je da se borimo i damo sve od sebe. Imamo puno povređenih igrača, Mika, Mozli, Novica koji mnogo znači, sada i Rade, ali verujem da možemo do pobede ako damo sve od sebe i smanjimo greške u odbrani - istakao je Radovanović.

Juventusove šanse za odbranu titule u Seriji A sve su manje, pa je za Ronalda i saigrače Lige šampiona prioritet, a večeras (21.00) će pokušati da stignu prednost Porta od 2:1 iz prvog meča osmine finala. Kvota na keca je 1,50, a na pobedu Juventusa sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda), koja bi garantovala prolaz Staroj dami je 2,25.  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Porto.

Partizan ima dve pobede i tri poraza, a Metropolitan skor 3/2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.