PRAVILA SU PRAVILA: Nemanja Matić KAZNIO sam sebe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 15:36

PRAVILA SU PRAVILA: Nemanja Matić KAZNIO sam sebe! (FOTO)

Sve zbog dve sekunde.

Da li se sećate kad je pre nekoliko nedelja Nemanja Matić kaznio mlađeg saigrača iz Mančester junajteda, Harija Megvajera zbog korišćenja mobilnog telefona. Ali, sada je kaznio i samog sebe.

– Neposredno pre utakmice u Njukaslu, kaznio sam se – rekao je u osmeh Matić i potom obrazložio:

– Kasnio sam na sastanak dve sekunde, ali morao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kaznim samog sebe. Uhvatili su me, pravila su ista za sve.

Ipak, Matić je, kao i Megvajer pre njega, pokušao da se opravda.

Nemanja Matic révèle qu'il a dû infliger une amende à Harry Maguire, quelques jours seulement après que les deux se soient assis pour décider des règles disciplinaires de l'équipe. #MUFC#MUSCS🔴 pic.twitter.com/T7wpQT8C39

Manchester_united SN🇸🇳 (@senegal_mu) February 25, 2021

– Ispred sobe u kojoj se održavao sastanak razgovarao sam sa Polom Pogbom, pa ću ga zamoliti da plati polovinu kazne. Ne znam da li će pristati.

Iskusni vezista potom je malo ouzbiljio priču.

U Pragu bez golova, sada je red da Lester pokaže da je kvalitetniji sastav – kec se plaća kvotom 1,60, u kombinaciji 3+ raste do 2,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Lester – Slavija Prag.

– Disciplina u timu je veoma važna. Zato smo i napravili neka osnovna pravila. Nema kašnjenja na treninge, na sastanke, nema telefona u teretati… Momci su se malo mučili da se prilagode prvih nekoliko meseci, tako da imamo mnogo novca na računu, ali biće bolje – kazao je Nemanja Matić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Matić kaznio sam sebe – kasnio dve sekunde na sastanak!

Izvor: B92, 25.Feb.2021

Nemanja Matić je otkrio zbog čega je nedavno „kaznio“ kapitena Mančester junajteda Harija Megvajera...Sve se desilo samo nekoliko dana pošto je Junajtedov dvojac seo za sto da dogovori nova disciplinska pravila unutar ekipe...Od njih se, kao iskusnih igrača očekuje da daju primer, posebno kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.