POZNAT RASPORED SUPERLIGE: U prvom Večitom derbiju domaćin je Zvezda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNAT RASPORED SUPERLIGE: U prvom Večitom derbiju domaćin je Zvezda (FOTO)

Uvodno kolo na programu je 22. jula.

Poznat je i raspored utakmica u Superligi Srbije za sezonu 2017/18. Ono što zanima najveći broj navijača u Srbiji su termini Večitog derbija, pa je tako prvi na programu 26. avgusta. U tom 7. kolu, domaćin će biti Crvena zvezda. U Humskoj će se igrati krajem godine, a Partizan će biti domaćin u 22. kolu, 13. decembra.

Inače, uvodno kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskog fudbalskog šampionata na programu je 22. jula, a branilac titule Partizan će tada ugostiti novajliju u eliti, ekipu Mačve. Domaćin će biti i Crvena zvezda, i to Radničkom iz Niša. Kada je reč o Vojvodini, biće domaćin Čukaričkom, a Mladost iz Lučana Zemunu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASPORED SUPERLIGE SRBIJE: Dva ‘večita’ derbija do kraja godine, prvi već u avgustu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017

Zanimljiv raspored Superlige doneo nam je današnji žreb u Beogradu. Partizan na startu protiv Mačve, Zvezda odmah na težak dvoboj protiv Radničkog u Niša.. . Ligaški deo Superlige Srbije počinje 22. jula utakmicama prvog kola, a 30. će se igrati 5. aprila sledeće godine, nakon čega će se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.