POTPUNO NEOČEKIVANO: Vraća se Sejduba Suma

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:48

POTPUNO NEOČEKIVANO: Vraća se Sejduba Suma

Momak iz Gvineje na meti Novog Pazara.

Danas počinje Mozzart bet Superliga, ali će klubovima biti potrebno još neko vreme kako bi kompletirali sastave za predstojeću sezonu.

Mnogo pažnje mogao bi da privuče Novi Pazar koji je kontaktirao nekadašnjeg igrača Partizana Sejduba Sumu. Prema navodima ''Meridiansporta'', Novi Pazar je stupio u kontakt sa igračem iz Gvineje, a Sumin odgovor se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u naredna dva dana.

Suma u Partizanu igrao četiri sezone, od 2017. do 2021. uz jednu sezonu na pozajmici u Makabiju iz Haife. Postigao je 19 pogodaka na 78 utakmica za crno-bele, a posle odlaska iz Humske igrao je za Kuvajt SC i sada ostaje da se vidi da li je zainteresovan za povratak u Srbiju.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.