POTPISAO: Bivši igrač Zvezde PRONAŠAO klub u POSLEDNJI čas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 19:06

POTPISAO: Bivši igrač Zvezde PRONAŠAO klub u POSLEDNJI čas!

Imao je sreće.

Srpski plejmejker Nikola Radičević napustio je grčki Promiteas i preselio se u Poljsku, gde će nastaviti karijeru.

Bivši košarkaš Crvene zvezde igraće za Trefl Sopot, a ugovor sa novim klubom potpisao je bukvalno u poslednji čas, tačnije, 25 minuta pre zatvaranja transfer pijace u Poljskoj.

Trefl se našao u problemima, pošto je iz ekipe zbog povrede zadnje lože ispao Ti Džej Hovs, pa je Radičević angažovan kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova zamena, jer Hovsa čeka duga pauza. Klub je rešio da iskoristi šansu i u poslednjim momentima prelaznog roka dovede pojačanje.

Baskonija u seriji od tri pobede, Crvena zvezda je vezala šest poraza u Evroligi. O tome svedoči i kvota 1,20 na keca u Vitoriji (19.00), raste na 1,90 sa hendikepom -9,5. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Baskonija – Crvena zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.