POSLEDNJI PLES KAPITENA: Novica Veličković ZAVRŠAVA karijeru ali ostaje u Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 12:49

POSLEDNJI PLES KAPITENA: Novica Veličković ZAVRŠAVA karijeru ali ostaje u Partizanu!

Novi izazov.

Nakon relativno najlošije sezone beogradskg Partizana u poslednjoj deceniji lošim vestima nikad kraja. Ikona košarkaškog kluba Novica Veličković (34) prestaje s igračkom karijerom.

Dugogodišnji kapiten crno-belih je prema njegovim navodima dao sve što je mogao, uvek na teren unosio maksimalnu energiju, a prepoznatljiv je bio po igri leđima, za koju ni u protekloj sezoni mnogi nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali rešenje.

Ipak, kako prenosi Maxbet sport, kraj karijere ne znači i odlazak iz Partizana, Novica Veličković bi trebalo da obavlja funkciju generalnog direktora!

Veličković je seniorsku karijeru započeo u Partizanu, za čiji prvi tim je debitovao u sezoni 2004/05. U dresu Partizana je igrao u dva navrata, i tokom tog perioda je osvojio pet titula državnog prvaka, tri titule Jadranske lige, pet trofeja Kupa Radivoja Koraća kao i jedan Superkup Jadranske lige. Iz Partizana je prešao u Real Madrid, a u inostranstvu je još igrao i za Broze Bamberg i Trabzonspor. Takođe je u dva navrata bio igrač Mega Vizure.

Sa seniorskom reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj. Igrao je takođe i na Evropskom prvenstvu 2007. u Španiji kao i na Svetskom prvenstvu 2010. u Turskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRAJ KARIJERE: Novica je odlučio da se povuče!

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2021

Kapiten se povlači nakon toliko godina! Kako prenosi MaxBet, Novica Veličković je odlučio da završi svoju igračku karijeru. Ipak, on neće otići iz kluba, jer bi trebao da postane generalni direktor Partizana. Dugogodišnji kapiten crno-belih je u klubu proveo 10 godina. Veličković će u oktobru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.