POSLE PANDEVA: Makedonce napustio i selektor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 09:08

POSLE PANDEVA: Makedonce napustio i selektor (FOTO)

Rastanak.

Selektor fudbalera Severne Makedonije Igor Angelovski izjavio je u Amsterdamu da je meč sa Holandijom bio njegov poslednji na selektorskom mestu, pa je to drugi rastanak u istom danu, jer se na utakmici sa Holandijom od nacionalne selekcije oprostio i najbolji makedonski fudbaler Goran Pandev.

– Ovo je moja poslednja pres konferencija kao selektora. Moj dogovor sa Fubalskom federacijom Severne Makedonije ističe 31. jula i sa tim završavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moje obaveze – rekoa je Angelovski posle meča sa Holadijom, koji je Severna Makedonmija izgbila sa 3:0, a preneli makedonski mediji.

Following Goran Pandev, #MKD head coach Igor Angelovski is also leaving the team!

We will face a new North Macedonia on Sep 2! We need to take all 3 points from Skopje! pic.twitter.com/m3l47m4Ww8

— Armenian Football (@ArmenianFootbal) June 22, 2021

Angelovski na mesto selektora došao 2015. godine, čime je selektor sa najdužim stažom u makedonskoj fudbalskoj reprezentaciji.

Angelovski je fudbalere Severne Makedonije prvi doveo na jedno veliko takmičenje – Evopsko prvenstvo, a prethodnih sedmica su mediji u Skoplju prenosili da su za njegove usluge zainteresvani neki evropski klubovi, među kojima i Đenova u kojoj igra Goran Pandev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.