POSLE OSAM GODINA: Milner napušta Liverpul, ali ostaje u Premijer ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 15:04

POSLE OSAM GODINA: Milner napušta Liverpul, ali ostaje u Premijer ligi

Veteran odlazi sa Enfilda.

Dosadašnji fudbaler Liverpula i nekadašnji engleski reprezentativac Džejms Milner igraće u narednoj sezoni za Brajton, preneo je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Milner je odlučio da posle osam sezona napusti Liverpul bez obeštećenja na kraju sezone. On je prihvatio ponudu da naredne sezone igra za Brajton, koji je ove sezone najprijatnije iznenađenje u Premijer ligi.

CONFIRMED: James Milner will >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << join Brighton on a free transfer. (@FabrizioRomano) pic.twitter.com/qk8ALl3V4e

— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) May 5, 2023

Milner (37) je igračku karijeru počeo u Lidsu, a potom je igrao za Svindon, Njukasl, Aston Vilu i Mančester siti pre nego što je prešao u Liverpul.

On je ove sezone odigrao 39 utakmica u svim takmičenjima.

Milner je drugo pojačanje Brajtona za narednu sezonu, pošto je engleski klub već dogovorio prelazak Brazilca Žoaoa Pedra iz Votforda.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.