POSLE KIKSA PROTIV NAPRETKA: Đukić pravi VELIKE PROMENE u timu za meč protiv Rada (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE KIKSA PROTIV NAPRETKA: Đukić pravi VELIKE PROMENE u timu za meč protiv Rada (FOTO)

Utakmica se igra u nedelju uveče.

Partizan posle neočekivanog remija protiv Napretka gostuje Radu (nedelja, 19 h) bez prava na kiks. Izabranici Miroslava Đukića već zaostaju za Crvenom zvezdom pet bodova i svaki sledeći kiks bi ih značajno udaljio od odbrane titule. Da nevolja za Partizan bude veća pred gostovanje Radu, trener Đukić će drastično morati da promeni startnu postavu. Van stroja su povređeni Zoran Tošić i suspendovani levi bek Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miletić. Zbog toga se očekuje da od starta meča zaigraju Petar Đuričković i Nemanja Antonov, a ne bi bilo iznenađenje da starter bude i oporavljeni Sejduba Suma, a moguće je da će Ognjen Ožegović početi sa klupe.

PARTIZAN (najverovatniji sastav): Stojković, Vulićević, Miletić, Ostojić, Antonov, Everton, Radin, Janković, Suma, Đuričković, Tavamba. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUGO JE NIJE BILO: Ana Ivanović doputovala u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017

Ponovo u prestonici...Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović doputovala je u Beograd! Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sletela je oko 16 časova...HOTEL 88: Novak čim je došao u Beograd otišao je da gleda Jelisavetu (FOTO)..POSLE KIKSA PROTIV NAPRETKA: Đukić pravi VELIKE PROMENE u timu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.