POSLE IZOSTANKA SA EL KLASIKA: Jović NAPUSTIO Madrid! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE IZOSTANKA SA EL KLASIKA: Jović NAPUSTIO Madrid! (FOTO)

Nije bio ni na klupi protiv Barselone.

Srpska manekenka Sofija Milošević, inače devojka Luke Jovića, objavila je stori na Instagramu iz jednog beogradskog kafića na kom se vidi da je napadač Reala trenutno u domovini.

Fudbaleri Reala su u nedelju savladali Barselonu u El Klasiku na svom terenu, a Jović se nije našao ni u protokolu. Još veći problem za Srbina od toga što nije bio ni na klupi je taj što je Marijano Dijaz koji ga je zamenio u ekipi u igru ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sudijskoj nadoknadi meča i odmah je zatresao mrežu najvećeg rivala, pa se tako nametnuo treneru Zinedinu Zidanu.

Ipak, Jović pokušava da pronađe utehu tako što je napustio Madrid i vreme trenutno provodi sa Sofijom Milošević u Beogradu.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.