POSLE DERBIJA: Stanković meša karte u Ivanjici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 09:42

POSLE DERBIJA: Stanković meša karte u Ivanjici

Crveno-beli na teškom gostovanju.

Crvena zvezda je pobedom u večitom derbiju načinila džinovski korak ka osvajanju šampionske titule. Posle duela sa najljućim rivalom crveno-bele očekuje neugodno gostovanje u Ivanjici protiv Javora, koji je remizirao sa liderom Superlige u jesenjoj polusezoni.

Zvezda je pobedila Partizan, praktično osigurala novu titulu, i danas (15.00) rasterećena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostuje Javoru. Kvota na dvojku je 1,15, a na duplu šansu 1X 5,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Zvezda.

Javor je jedini tim u Srbiji koji ove sezone nije osetio gorčinu poraza protiv tima Dejana Stankovića, pa na “Marakani” veruju da će uspeti da preskoče i ovu prepreku.

Trener Dejan Stanković može da računa na gotovo sve fudbalere. Pored duže odsutnog Erakovića u derbiju se povredio i Falčineli, a očekuje se konačna odluka mladog trenera o strancima i bonus igračima. Moguće je da će novu šansu dobiti zimsko pojačanje iz Italije Falko, a Ben i Sanogo bi mogli da meč započnu sa klupe za rezerve.

Javor: Lazović, Vico, Ostojić, Pavišić, Jevtić, Dukure, Maričić, Šćepanović, Nikolić, Ilić, Luković.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Degenek, Rodić, Petrović, Katai, Kanga, Ivanić, Gavrić, Pavkov.

Meč u Ivanjci igra se u nedelju od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.