Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO DA RADI: Konte u Čelsi dovodi dva velika napadača?

Antonio Konte još nije zvanično preuzeno tim sa “Stamford Bridža”, a već sastavlja listu želja.

Kako navode britanski mediji italijanski stručnjak ima želju da pojača napad “plavaca”. Prvi na listi budućeg trenera Čelsija su golgeter Napolija Gonzalo Iguain i ubojiti špic PSŽ-a Edison Kavani.
Argentinac u dresu Napolitanaca igra sezonu iz snova i nedavno je izražio želju da bi voleo da sledeće sezone zaigra u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ligi šampiona. Iguain je do sada postigao 29 golova na 30 utakmica i glavna je uzdanica Napolija u trci za Skudeto.
Kavani se posle zimske pauze nije u zavidnoj formi, pa Rolan Blan nije previše računao na njega. Urugvajcu bi promena sredine itekako dobro došla.
 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ODLAZI IBRA, KOŠTA GA MENJA: Kontraverzni špic mogao bi da nadomesti odlazak Šveđanina iz PSŽ-a

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2016

Napadač Čelsija Dijego Košta, ponuđen je šampionu Francuske, tvrdi njegov menadžer Horhe Mendeš.. Dolaskom Antonija Kontea na klupu Čelsija, Košta bi mogao da napusti klub, a interesovanje za španskog napadača brazilskog porekla pokazao je Pari Sen Žermen.. Konte nema ništa protiv da Španac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.