PAO i dalje hara Grčkom

Izvor: B92, 06.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO i dalje "hara" Grčkom



Košarkaše Panatinaikosa samo 40 minuta deli od nove titule prvaka Grčke i još jedne potvrde potpune dominacije grčkom košarkom u poslednjih 10-ak godina.

Zeleni su u najvećem derbiju grčkog basketa pobedili Olimpijakos u Pireju sa 79:68 i na svom parketu u "Marusiju" biće u prilici da bez poraza osvoje još jedan trofej.

Jaka igra u odbrani inicirala je seriju Panatinaikosa od 15 koševa bez odgovora na startu poslednje četvrtine. Svoju prednost na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bekovskim pozicijama (Spanulis, Lakovič, Dijamantidis vs Edni) ekipa Željka Obradovića maksimalno je iskoristila što se vidi i po listi strelaca. Spanulis i Lakovič su ubacili po 15 poena. Edni sa 16 i "Bejbi Šek" Sofoklis Skotsijanitis sa 18 i 10 skokova su bili premalo za pobedu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.