Ovo je najjači tim Partizana? Gde je bio do sada?

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najjači tim Partizana? Gde je bio do sada?

Ako je verovati protivničkom treneru...

Stojković - N R Miletić, Mitrović, Marković, Antonov - Jevtović, Zdjelar, Pantić, Tošić - Ivanović, Ožegović.

To je ekipa koju je sinoć šef struke Partizana Miroslav Đukić izveo na teren u prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog, koju je tim iz Humske dobio rezultatom 2:1, golovima Zorana Tošića.

Posle tog susreta, posebno zanimljiv bio je komentar trenera ''Brđana'' Nenada Lalatovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << baš na temu Partizanove startne postave.

''Rekao sam igračima u svlačionici 'oni su danas izveli najjači sastav', mi nismo igrali u najjačem sastavu, a pokazali smo da i ovako osabljeni možemo protiv najjačeg sastava Partizana'', poručio je Lalatović.

Može se, naravno, polemisati da li je Lalatović u pravu ili ne, ali ono što je činjenica, to je da je ovo prvi put u tekućoj sezoni da se Miroslav Đukić odlučio baš za ovih 11 igrača od prvog minuta.

Taj tim je, svakako, ostavio mnogo bolji utisak u odnosu na tim koji je prošle srede doživeo ubedljiv poraz na Banovom brdu u prvoj utakmici polufinala Kupa (4:2). U odnosu na tu ekipu, ovo su promene koje je juče napravio trener Partizana:

Oporavljeni golman Stojković umesto Jovičića

N R Miletić na desnom beku umesto Vulićevića

Milan Mitrović na poziciji štopera umesto N R Miletića

Nemanja Antonov na poziciji levog beka umesto Uroševića

Đorđe Ivanović u napadu umesto Tavambe.



Imajući u vidu šta su crno-beli sinoć pokazali, postavlja se pitanje da li su, na primer, Ivanović ili Antonov bili nepravedno zapostavljeni ovog proleća, kao i Marko Jevtović u poslednje vreme...

Ipak, ono što će biti posebno zanimljivo jeste Đukićev izbor startnih 11 u revanš meču polufinala Kupa, kada će crno-beli pokušati da nadoknade zaostatak od dva gola iz prvog meča.

Da li je sinoćnja postava pravi izbor i za taj duel, ili će se Đukić u revanšu vratiti svojim starim adutima, poput Jankovića, Vulićevića, Nemanje G Miletića, Tavambe...?



Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj sezone za fudbalera Partizana, u utorak operacija

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018

Još jedan maler za crno-bele u finišu tekuće sezone...Dosta problema sa povredama imala je ekipa Partizana ove sezone. Počelo je sa vezistom Nebojšom Kosovićem koji je letos doživeo povredu ligamenata kolena, potom je operisan, a tek nedavno se ponovo vratio na teren posle višemesečnog oporavka...Za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.