Odložen Svetski kup u Kini

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 15:16

Odložen Svetski kup u Kini

Svetski kup u streljaštvu u Čangvonu u Južnoj Koreji, koji je trebalo da bude održan od 16. do 25. aprila, odložen je do daljnjeg.

Svetska streljačka federacija saopštila je da će novi termin biti određen kada južnokorejske vlasti ukinu meru obaveznog 14-dnevnog hotelskog karantina po ulasku u zemlju.

Podsetimo, Streljački savez Srbije je i pre odlaganja doneo odluku da reprezentacija Srbije neće putovati u Čangvon pod ovim uslovima, u kojima bi strelci dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelje bili bez treninga.

Takođe, Srbija je otkazala učešće na prvom SK u sezoni u Nju Delhiju, koji je zakazan za drugu polovinu marta, zbog velikog zdravstvenog rizika, a prošle nedelje je određen novi program aktivnosti reprezentacije.

Do Olimpijskih igara u Tokiju u kalendaru IŠF je još jedan Svetski kup - u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu (21.jun-2.jul).

U međuvremenu, na programu je i Evropsko prvenstvo u Osijeku od 21.maja do 1. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.