Očajni Fener na -19!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajni Fener na -19!

Fenerbahče ređa poraze ove sezone.

Iako je ovo bio prvi poraz u sezoni za Fenerbahče što se tiče turske lige, moramo napomenuti da je početak sezone neuspešan za izabranike Željka Obradovića zbog lošeg starta u Evroligi.

Danas je ekipa Fenerbahčea poražena od Galatasaraja rezultatom 83:64.

Galatasaraj je slomio otpor rivala na 6 minuta do kraja kada su prvi put imali dvocifrenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost nakon trojke Vebstera.

Greg Vajtington je postigao 20 poena, uhvatio devet lopti, dodao i 4 asistencije u pobedi svog tima, Vebster je imao 17 poena, a Aron Harison je dodao 14 poena i 8 asistencija.

Kod gostiju De Kolo 16 poena, 7 skokova, 4 asistencije, Derik Vilijams je dodao 14 poena, a Kostas Slukas 12 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kad neko poznaje Željka - Nije čekao vaspitnu meru, pobegao je na klupu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019

Željko je i danas bio besan na svoje izabranike...Posle utakmice sa Armanijem Željko Obradović je bio besan na svoje plejmejkere, među njima je i Bobi Dikson koji nije pružio dobru partiju...Danas novi poraz Fenera i to od gradskog rivala Galatasaraja, bilo je 83:64, a Željko je bio ponovo ljut...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.