Obradović razočaran igrom svog tima

Izvor: RTS, 21.Feb.2020, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović razočaran igrom svog tima

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović bio je ogorčen na svoj tim posle poraza na domaćem terenu od Real Madrida. Vrlo razočaran konstatovao je „ne vidim da išta možemo da uradimo ove sezone u Evroligi“.
Košarkaši Fenerbahčea ubedljivo su poražen od Real Madrida na svom terenu sa 94 : 65, a u izjavama posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trener Željko Obradović je istakao razočaranost pristupom igri svog tima.

„Dešava se da imate loš dan, ali ne sme da se desi da se ne borite. Neki moji igrači se nisu borili. To sam im rekao u svlačionici i ne bojim se da to ponovim. Imam odgovornost kao trener. Moramo da poštujemo ljude koji su nam pomagali prethodnih sedam godina. Ti ljudi ne zaslužuju da gledaju ovakve prizore. Svi imamo granice, ali ako odustanete za nekoliko minuta, to je vrlo loše. To je moj glavni utisak o nama na utakmici protiv Reala. Žao mi je jer naši navijači zaista ne zaslužuju tako nešto", istakao je Obradović.
Obradović je konstatovao da su gosti, iako bez čak četvorice standardnih igrača, sigurnije i motivisanije ušli u meč. Potom je konstatovao da je situcija po njegov tim trenutno vrlo pesimistična, ali i da nema odustajanja.
„Imamo još mnogo utakmica, ali ima ih i Real. Težak posao nam predstoji do kraja sezone. Teško je, veoma teško. Ne vidim da išta možemo da uradimo ove sezone u Evroligi. Može neko sad da me kritikuje zbog ovoga što pričam kao trener, ali ja sam poslednji koji će da odustane. Ako ima neko da kaže da ne obavljam posao kako treba, da nisam motivisan, neka kaže. Znam dobro šta radimo i ja i moj tim", zaključio je Obradović na kraju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKI MOJI IGRAČI SE NISU BORILI: Željko Obradović posle debakla u Evroligi razočaran u tim

Izvor: Kurir, 21.Feb.2020

Košarkaši Real Madrida ubedljivo su slavili nad Fenerbahčeom u Istanbulu, a igra koju je prikazao turski tim posebno je razljutila srpskog stratega Željka Obradovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.