OVO JE SRCEPARAJUĆE: Objava Rolan Garosa o Nadalovom povlačenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 20:50

"OVO JE SRCEPARAJUĆE": Objava Rolan Garosa o Nadalovom povlačenju

Malo ko je ovo očekivao...

Španski teniser, i jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" Rafael Nadal zvanično je najavio izostanak sa Rolan Garosa, te se tim povodom obratila i direktorica turnira, bivša Grend slem šampionka Ameli Morezmo.

Ona je istakla žaljenje zbog toga i naglasila da se nada da će se ponovo u budućnosti sresti na pariskoj šljaci.

- Zaista sam razočarana zbog Rafaela Nadala, koji se povukao sa Rolan Garosa, njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omiljenog turnira. Razočarana sam i zbog navijača i njegovih fanova koji neće moći da prate svog omiljenog tenisera. Nedostajaće nam Rafa kojem je sudbina uskuo povezana sa Rolan Garosom gde je pobeđivao 14 puta. Sa njim sam u mislima, mogu samo da zamislim bol i tugu koju oseća zbog ove odluke. Srceparajuće je. NAdamo se da će se brzo oporaviti i vratiti na teniski teren. Nadamo se da ćemo ga videti naredne godine - rekla je Morezmo.

Nadal nije odigrao meč još od Australijan Opena kada je zaradio povredu.

Nije igrao u Madridu, Barseloni, ali ni u Rimu u kojem je već bio alarm da bi moglo da dođe do njegovog odustajanja sa Rolan Garosa.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.