OSTAJE U EVROPI: Nova šansa za Večite rivale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 22:03

OSTAJE U EVROPI: Nova šansa za Večite rivale!

Odavno ga žele.

Reprezentativac Srbije Filip Petrušev izabran je kao 50. pik na NBA draftu od strane Filadelfije.

Najbolji igrač Mege i MVP ABA lige je imao sjajnu sezonu iza sebe i predviđali su mu blistavu NBA karijeru, na koju će, po svemu sudeći, morati da sačeka.

Naime, kako je izjavio generalni menadžer Seventisiksersa Deril Mori, sjajni centar će narednu sezonu provesti u Evropi.

Podsetimo, još od ranije se govorilo da će ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne ostane u NBA, Petrušev pojačati nekog od dva najtrofejnija srpka kluba Crvenu zvezdu ili Partizan.

Posebno se potenciralo o prelasku među crno-bele, s obzirom da je Petrušev više puta javno potvrdio da je njihov navijač. Ne treba, međutim, ni isključiti mogućnost da Filip zaduži crveno-belu opremu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.