OLGA DANILOVIĆ POSLE PROLASKA KVALIFIKACIJA: Osećam se baš nešto bezveze...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 19:05

OLGA DANILOVIĆ POSLE PROLASKA KVALIFIKACIJA: Osećam se baš nešto bezveze...

Plasirala se u prvo kolo Rolan Garosa.

Srpska teniserka Olga Danilović je uspela da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa i naravno da je presrećna zbog toga.

- Osećam se baš nešto bezveze… Šalim se, naravno! Mnogo mi je drago, imala sam dobar turnir pre Rolan Garosa, ali grend slem je grend slem. Možda po rezultatima izgleda da je bilo lako, ali svaki meč je bio težak i drago mi je da sam izdržala i da sam uhvatila ritam -  započela je Olga pred srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinarima.

Danilovićeva je svoju bazu opet premestila u Španiju.

- Da, vratila sam se. Ljudi oko mene… Pa, ima ih tako mnogo! Šalim se, nisam u Barseloni, nisam rekla gde tačno, ali sam u Madridu i pored mene je Pepo Klavet. Poznajemo se, eto, dosta dugo i tu je kao prijatelj koji će da pomogne i nadgleda. Trener još nemam - rekla je Olga.

Na pitanje šta je ključ da bude konstantnija, nije baš ni sama znala šta joj nedostaje.

- Razne su stvari u pitanju, sve utiče, nije lagano. Ne mogu samo da odlučim da ću imati kontinuitet i da ću da pobeđujem. Ne znam, sada se osećam dobro, to se menja iz dana u dana, ali se trudim da sam prisutna mentalno i fizički. Evo sada je dobro, možda nekada neće da ide dobro, ali stalno tako mora da bude nažalost.

Olga je imala podršku Hamada Međedovića, baš kao što je i ona njega podržavala dan ranije.

- On je divan momak, a i veliki i dobar prijatelj. Igra vrhunski tenis i mnogo mi je drago zbog njega. Videli smo njegovu reakciju, sve on to mnogo emotivno doživljava, slični smo na neki način. Kada pričamo nas dvoje, to je sve jako slično i proslavićemo ovaj uspeh nadam se nekom večericom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.