OFK poražen u Ivanjici

Izvor: B92, 18.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK poražen u Ivanjici



Fudbaleri OFK Beograda doživeli su prvi poraz u novoj sezoni Meridijan Superlige. "Romantičari" su u Ivanjici poraženi od Javor Habitfarma 1:0, pogotkom Bogdanovića u samom finišu.

Prvu pobedu u prvoligaškoj istoriji zabeležilo je Jedinstvo iz Bijelog Polja. Bjelopoljci su na svom terenu naneli poraz ekipi Borca iz Čačka 2:1, a pobedonosni gol postigao je Ekrem Drndar minut pred kraj.

Zemun je posle odličnog početka doživeo drugi uzastopni poraz. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zemunci su u Smederevu poraženi 3:2, a Smedervci su tokom celog meča imali sigurnu prednost.

U prvom meču kola kulski Hajduk pobedio je Obilić na Vračaru 1:0. Pobedonosni gol postigao je Ćirka u 14. minutu, a poslednjih pola sata gosti su igrali sa igračem više i lako stigli do četvrte pobede nad Obilićem u nizu.

U Banatskom Dvoru nije bilo golova u meču između Budućnosti i Voždovca, a crnogorski derbi između podgoričke Budućnosti i Zete završen je bez pobednika - 1:1.

Partizan i Crvena zvezda, koji nastupaju u kupu UEFA svoje mečeve igraju sutra. Crno-beli igraju sa Vojvodinom, a Zvezda gostuje Radu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.