ODBIO BRAZIL: Anćeloti ostaje trener Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 16:09

ODBIO BRAZIL: Anćeloti ostaje trener Reala

Italoina ima ugovor sa Madriđanima do kraja naredne sezone.

Trener Reala Karlo Anćeloti definitivno je odbio ponudu da preuzme brazilsku fudbalsku reprezentaciju, pošto će voditi madridski klub i naredne sezone, prenosi španski sportski list As. Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja naredne sezone. Čelnici Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) su nedeljama pokušavali da ubede italijanskog stručnjaka da preuzme selekciju "karioka", ali je Anćeloti je odlučio da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na klupi Reala.

 - Italijanski trener već sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača. Anćeloti želi jedno pojačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvojicu u napadu. Jedan od te dve dvojice biće Žoselu, a drugo pojačanje zavisi od toga da li će Karim Benzema i naredne sezone igrati za Real - navodi se u tekstu španskog Asa.

Real je ove sezone osvojio Kup kralja, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Madridski klub je kolo pre kraja La Lige na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok je u polufinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitija.

 - Zna se i da će Džud Belingem da pojača Real. Marko Asensio sigurno odlazi, kao i Marijano. Očekuje se da Dani Sebaljos i Naćo Fernandez da produže ugovore, pošto su Luka Modrić i Toni Kros to već učinili - zaključio je španski list.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.