OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: Baš me briga... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:15

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: Baš me briga... (VIDEO)

Monako se plasirao na finalni turnir.

Košarkaši Monaka su uspeli da se plasiraju na finalni turnir Evrolige. Na svom terenu su u petoj utakmici savladali Makabija sa 97:86 i tako su ostvarili veliki uspeh.

Posle meča je Saša Obradović dao zanimljivu izjavu.

It's time to ENJOY the moment! pic.twitter.com/xQlsQQglWF

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 10, 2023

- Pokazali ste dosta karaktera večeras, šta treba još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uradite da biste bili još bolji na fajnal-foru - glasilo je pitanje francuske novinarke, na šta je Saša Obradović samo odmahnuo rukom i poručio:

- Baš me briga, pusti me sada da uživam - rekao je Srbin u šaljivom tonu.

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

U svlačionici je potom Obradović održao zanimljiv govor svojim igračima, zahvalio im se na sjajnoj sezoni i poručio da su pred njima sada još dve utakmice (prvo Olimpijakos, a ako prođu Real Madrid ili Barselona). Nakon toga je naravno usledilo polivanje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.