Novosađanke bez premca u Srbiji

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanke bez premca u Srbiji

Stonoteniserke Novog Sada potvrdile su da im nema premca u Srbiji.

Sve četiri članice tog kluba osvojile su sva prva mesta državnom seniorskom prvenstvu koje je održano proteklog vikenda u Nišu.

Viktoria Tružinski je u finalu singla pobedila klupsku saigračicu Ana Žofiju Fenjveši sa 4-2.

I u finalu dubla sastale su se Novosađanke, s jedne strane mreže Tružinski – Maksuti, a s druge Fenjveši – Savić, a slavio je prvi spomenuti par. Potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dominaciju zaokružila je Fenjveši pošto je sa Zrenjanincem Valentin Nađnemedijem odbranila titulu državnog prvaka u mešovitim parovima.

Članice STK "Novi Sad" su ove sezone se plasirale među 12 najboljih klubova u Kupu Evrope pošto su eliminisale rumunskog višestrukog prvaka Dumbrovicu iz Temišvara. U maju mesecu ih očekuje plej of Superlige Srbije gde će pokušati da povrate šampionsku titulu osvojenu 2014.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.