Novi poraz Partizana, ali Novica odličan!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Partizana, ali Novica odličan!

Košarkaši Partizana zauzeli su poslednje, četvrto mesto, na ''Mega Bemax kupu''.

Posle jučerašnjeg ubedljivog poraza u duelu sa Lokomotivom Kubanj (97-75), Partizan je danas u borbi za treće mesto zaigrao u kompletnijem, iskusnijem sastavu, ali crno-belima to nije bilo dovoljno da savladaju ekipu belgijskog Telenet Džajants Antverpa.

Belgijanci su slavili u neizvesnoj završnici sa 87:84.

Crno-beli su imali i 16 poena zaostatka u poslednjem kvartalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali su u finišu značajno smanjili prednost i došli u priliku da izbore produžetak. Ali, Vilijams-Gos nije bio precizan u poslednjim sekundama.

Kapten Partizana Novica Veličković prikazao je odličnu partiju, sa 14 poena i 10 skokova,  a Najdžel Vilijams Gos je bio najefikasniji sa 16 peona i 10 asistencija.

Dejv Dudžinski sa 20 poena bio je najbolji u pobedničkoj ekipi.

Partizan NIS: Tadić, Jovanović 11, Vilijams-Gos 16 (10 asistencija), Tanasković, Veličković 14 (10 skokova), Tomić, Pecarski 7, Stevanović 6, Andrić 8, Čakarević 10, Vilson, Gavrilović 2, Šalić 10.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.