Novi pomak u slučaju CR4ZY

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi pomak u slučaju CR4ZY

Pre par dana saznali smo da će najuspešnija CS:GO organizacija prodati svoj CS:GO sastav neimenovanoj severnoameričkoj organizaciji. Kako saznaju novinari sa 1pv.fr-a, Nestor ”LETN1” Tanić i njegovi saigrači će biti transferovani u c0ntact Gaming LLC, organziaciju u čijem je vlasništvu Paris Eternal, franšiza u Overwatch Ligi, kao i Paris Legion, koji se takmiči u najjačim Call of Duty ligama.

Izvor: RUR Esports

Ime nove ekipe još uvek nije poznato! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Direktor organizacije je Dru Mekort, sin Frenka Mekorta, vlasnika poznatog francuskog fudbalskog kluba, Olimpika iz Marselja i bivšeg flasnika Los Anđeles Dodžersa.

Kako prenosi mediji, cena ovog transfera trebala bi da bude između $1,5-2 miliona, koliko vredi mesto na ESL One Majoru u Rio de Žaneiru, mesto koje je domaća ekipa osigurala. Takođe se navodi i da će ekipa igrati u Americi, zbog čega je prvobitno očekivano da će CR4ZY kupiti neka američka esport organizacija. Oni bi trebali da učestvuju u novoj ESL ligi, koja će početi u martu, a takmičiće se 12 timova.

Postavu CR4ZY-a čine:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.