Novak Đoković otkrio svoj raspored

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 16:28

Novak Đoković otkrio svoj raspored

Gde će Novak Đoković igrati 2021. godine?

Novak Đoković je objavio svoj raspored za 2021. godinu i nada se da će se situacija oko pandemije koronavirusa popraviti.

Naravno, raspored se može promeniti u slučaju nekih pomeranja datuma održavanja turnira.

Svetski broj 1 će sezonu otvoriti 1. februara na ATP Kupu, da bi potom igrao na Australijan openu od 8. februara i tamo će napasti devetu titulu na australijskom Grend Slemu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na proleće, tačnije 15. marta, Novak Đoković će braniti svoju titulu iz Dubaija, pre nego što otputuje na Floridu 22. marta i potom sledi Monte Karlo 12. aprila, pa Madrid 3. maja i Rim 10. maja, da bi 24. maja igrao na Rolan Garosu.

U prošloj sezoni je Đoković postavio novi rerkord, 36. Masters 1000. osvojenom titulom u Rimu kada je slomio Rafaela Nadala.

Naporno leto obeležiće Vimbldon, simbolično, 28. juna. Potom, planiran je nastup na Olimpijskim igrama 26. jula, pa Sinsinati i u septembru US Open gde će imati dosta motiva.

Nakon US Opena, igraće u Šangaju, Beču i Torinu na ATP Finalu i Dejvis Kupu u Madridu 22. novembra.

Glavna stavka koju želi sada jeste da postoje najbolji ikada po broju provedenih nedelja na 1. mestu ATP liste, a potom i "jurnjava" na Grend Slem i Masters trofeje.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.