Novak Đoković čestitao Uskrs

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković čestitao Uskrs

Najbolji srpski sportista Novak Đoković na društvenim mrežama čestitao je Uskrs svim vernicima, prijateljima i navijačima.

Đoković je posle eliminacije u polufinalu Mastersa u Monte Karlu proveo Uskrs sa porodicom, a sve najbolje poželeo je svojim fanovima širom sveta.

"Hristos Vaskrese prijatelji! Mira, sreće, ljubavi i zdravlja vama i vašim najmilijima! I ja sam proveo prelepo jutro sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodicom. Hvala vam svima na podršci i ljubavi!", napisao je Noivak u opisu fotografije.

Najbolji srpski teniser u subotu je poražen od Rodžera Federera u borbi za finale Monte Karla, a u tom susretu omela ga je povreda zgloba desne ruke, zbog koje mu je ugrožen nastup na Rolan Garosu.

Fondacija Novaka Đokovića pre nekoliko dana organizovala je aukciju uskršnjih čokoladnih jaja, na kojoj je skupljeno 3000 evra u dobrotvorne svrhe.

Happy Easter #NoleFam ! Hristos Vaskrese! Thank you for your love&support! Hvala puno na podrsci! pic.twitter.com/42G3637g9d

Novak Djokovic (@DjokerNole) April 20, 2014
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak Đoković čestitao Uskrs

Izvor: B92, 20.Apr.2014

Najbolji srpski sportista Novak Đoković na društvenim mrežama čestitao je Uskrs svim vernicima, prijateljima i navijačima...Đoković je posle eliminacije u polufinalu Mastersa u Monte Karlu proveo Uskrs sa porodicom, a sve najbolje poželeo je svojim fanovima širom sveta..."Hristos Vaskrese prijatelji!...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.