Nov napad na lekare u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov napad na lekare u Novom Sadu

U petak 22.marta oko 8 i 15 u ambulanti internog odeljenja objekta na Novom naselju dogodio još jedan u nizu napad na lekare u Novom Sadu.

Kako je saopštio Dom zdravlja Novi Sad, od ranije poznat kao vinovnik nereda i napada zaposlene, S.M. je ovoga puta napao doktorku Sanju Ilić.

"S.M. je trebalo da zakaže prijem za sina, koji nije bio sa njim, i kojem je trebala predoperativna priprema i mišljenje lekara specijaliste. Insistirao je da mu se zakaže odmah u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te je odbio da kaže lične podatke i pokaže prethodno dobijenu medicinsku dokumentaciju i nalaze lekara. Nakon što mu je objašnjena procedura koja podrazumeva da kod sebe ima, i da na uvid, svu dokumentaciju počeo je da viče, udara rukom po stolu, psuje, vređa i odguruje našu doktorku. Pacijenti koji su bili u čekaonici pokušali su da odbrane doktorku, budući da je napadač još dok je čekao na prijem kod doktorke najavljivao da će se obračunati sa medicinskim osobljem. Pritrčali su i lekari iz drugih ambulanti specijalističkog odeljenja i pokušali da ga umire, što je on odbijao. Tek kada je stigla policija S.M. se smirio. Napadač je od ranije poznat kao izazivač incidenata i kao takav je prijavljivan, posebno od strane njegovog izabranog lekara", navodi se u saopštenju.

Iz ove zdravstvene ustanove još jednom ukazuju na potrebu da se medicinskom osoblju da status službenog lica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuta doktorka u Domu zdravlja na Novom naselju

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2019

Doktorku Sanju Ilić napao je S. M. na radnom mestu u ambulanti internog odeljenja Doma zdravlja na Novom naselju...Incident se dogodio u petak, 22. marta godine oko 8 časova i 15 minuta...Kako su saopštili iz Doma zdravlja, počinilac je od ranije poznat kao vinovnik nereda i napada na njihove zaposlene...Povod...

Nastavak na Radio 021...

Napadnuta doktorka

Izvor: Danas, 26.Mar.2019

"Obaveštavamo vas da se u petak 22.03.2019. godine oko 8 i 15 u ambulanti internog odeljenja objekta na Novom naselju dogodio još jedan napad, ovog puta na zaposlenu doktorku Sanju Ilić, navode iz Doma zdravlja "Novi Sad". Članak Napadnuta doktorka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.