Nikolić u problemu, novi kiks Lokomotive, visi LŠ!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 17:52

Nikolić u problemu, novi kiks Lokomotive, visi LŠ!

Šteta...

Moskovska Lokomotiva vezala je i četvrti remi u nizu u ruskoj Premijer ligi, ovaj put je bodove ekipi Marka Nikolića uzela Ufa - 1:1 (0:1).

U 28. kolu Premijer lige, Lokomotiva je imala priliku da prekine niz od tri remija i olakša put ka Ligi šampiona, ali je sve loše počelo za tim Marka Nikolića.

U 39. minutu Fomin je sa bele tačke pogodio za vođstvo gostiju - 0:1.

Domaći su dominirali, imali čak 15 pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ka golu protivnika, ali gola nije bilo sve do same završnice.

U 81. minutu, Žoao Mario je asistirao za Farfana koji postavlja konačnih 1:1.

Lokomotiva je i dalje druga na tabeli, ali sa samo pet bodova više od CSKA i šest od Krasnodara, koji ima i čak dva meča manje.

Lokomotiva do kraja ima još dve utakmice, a ključna bi mogla da bude već u sledećem kolu, u gradskom derbiju sa CSKA, direktnim rivalom za plasman u Ligu šampiona. U poslednjem kolu, Lokomotiva gostuje Uralu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Moskva,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LOKOMOTIVA OPET BEZ POBEDE: Tim Marka Nikolića remizirao četvrti put uzastopno, velika borba za Ligu šampiona

Izvor: Kurir, 12.Jul.2020

Fudbaleri Lokomotive remizirali su četvrti put uzastopno i sada od kada ih trenira srpski strateg Marko Nikolić imaju bilans od dve pobede i četiri remija i još uvek se nalaze na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.