Nikad dovoljno pobeda nad Torinom

Izvor: B92, 23.Feb.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikad dovoljno pobeda nad Torinom"

Zadnji vezni fudbaler Juventusa Klaudio Markizio izjavio je pred nedeljni meč sa Torinom da je uvek zanimljivo igrati sa gradskim rivalom.

Markizio, koji je rođen u Torinu i ponikao je u Juventusovoj omladinskoj školi, izjavio je da nikako ne treba sumnjati u motivisanost tima pred nedeljni derbi.

"Tokom godina pobede u derbiju protiv Torina su mi pružale veliko zadovoljstvo. Jedini problem je što mi nikad nije dosta", izjavio je 28-godišnji italijanski reprezentativac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Juventus je pobedio u poslednjih pet torinskih derbija, a "Bikovi“ nisu pobedili "Staru damu" još od 1995. godine.

Juventus je prvi na tabeli Serije A sa šest bodova više od drugoplasirane Rome, dok je Torino trenutno sedmi sa 36 bodova koliko imaju i šestoplasirana Parma i osma Verona.

Meč se igra u nedelju od 18:30 na stadionu "Stare dame“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.