Nemilosrdni Lion pregazio Tuluz

Izvor: B92, 03.Mar.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemilosrdni Lion "pregazio" Tuluz

Fudbaleri Liona nisu imali nimalo milosti prema gostima iz Tuluza, pošto su gosti morali čak pet puta da vade loptu iz mreže.

Lion je poveo već u desetom minutu utakmice, kada je Memfis Depaj uz pomoć desne stative postigao jedan prilično lep pogodak.

Nije se dugo čekalo da Tuluz odgovori, pošto je Dosevi samo pet minuta kasnije iskoristio uspavanost odbrane Liona i savladao Entonija Lopeza.

Na 2:1 povećao je Bertran Traore u 30. minutu utakmice, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekih 30ak metara. Traoreov pogodak možete videti OVDE.

Nakon svega pet minuta, na 3:1 povećava Nabil Fekir, inače asistent kod prvog gola Liona, a Fekir je uspešno izveo jedanaesterac, koji je prethodno nad njim napravio Janik Kauzak, defanzivac Tuluza. Fekir je poslao golmana Tuluza, Rejnea, u desnu stranu, a loptu u levu.

To je inače bio i konačan rezultat prvog poluvremena, da bi u drugom pogodak pao nakon dvadesetak minuta, a strelac je bio Musa Dembele, dok je isti igrač četiri minuta kasnije, postavio konačnih 5:1.

Janik Kauzak, čovek koji je skrivio jedanaesterac u prvom poluvremenu, zaradio je crveni karton u 83. minutu kada je napravio prekršaj kao poslednji igrač odbrane.

Lion drži korak za drugoplasiranim Lionom, a već beži Sent Etjenu šest bodova koji će u nedelju od 21 čas u velikom derbiju gostovati ekipi Marseja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.