Nema predaha, Real posle osmice čeka Elče

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema predaha, Real posle "osmice" čeka Elče

U premijernom meču 5. kola Primere fudbaleri Real Madrida dočekuju Elče i sve osim ubedljive pobede "kraljevskog kluba" bilo bi veliko iznenađenje.

Posle bledog starta i dva poraza u prva tri kola u šampionatu, moćan tim Karla Anćelotija je konačno naštelovao nišanske sprave i u protekle dve utakmice postigao je čak 13 golova. Prvo je deklasiran Bazel u 1. kolu Lige šampiona sa 5:0, a samo četiri dana kasnije "stradao" je Deportivo u La Korunji sa 8:2.

Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "mašinerija" iz prestonice se probudila i sigurno da je cilj Madriđana da, do duela sa Barselonom (26. oktobar), upišu sva četiri trijumfa i "El Klasiko" dočekaju u sjajnom raspoloženju.

Elče igra promenljivo, upisao je trijumf, remi i dva poraza u prethodna četiri kola i na "Santijago Bernabeu" bi sve osim katastrofe za njih bio podnošljiv scenario.

Prošle sezone Real je dobio oba meča protiv ekipe iz Elčea: gostima je bilo 2:1, a na "Bernabeu" 3:0.

Utakmica između Reala i Elčea igra se u utorak od 20 časova, uz direktan prenos na trećem programu Sport kluba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.