Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema posla uz kapućino

Zdravko Mamić, potpredsednik zagrebačkog Dinama, tvrdi da je bio dogovoren prelazak Adema LJajića iz Partizana na Maksimir, ali da je odustao od toga i da mu nije žao. Prvi čovek najboljeg hrvatskog kluba ističe da ne žali što nije došlo do tog transfera, jer ono što ne želiš sebi ne želiš ni drugima. Međutim, Mladen Furtula, menadžer mladog fudbalere naglašava da je sa Mamićem obavio samo jedan razgovor od desetak minuta, ali da je sve to bilo daleko od konkretnih pregovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

- Ademov otac i ja samo obavili mnogo razgovora sa velikim brojem klubova, a među njima je bio i Dinamo. Želeli smo da ispoštujemo svakoga, pa smo tako razgovarali i sa gospodinom Mamićem. Videli smo se u Zagrebu, razgovarali bukvalno 10 minuta, popili kafu i to je sve. Sa Partizanom smo pregovarali 20 dana, pre nego što smo potpisali profesionalni ugovor, što znači da posao ne može da se završi uz jedan kapućino - kaže Furtula.

NIJE BILO REČI O PARAMA

Mladen Furtula tvrdi da s Mamićem nisu razgovarali o LJajićevoj ceni.

- Rekao sam već da smo samo popili kafu i ništa više. Nama su rekli da Mamić ima dobre kontakte i da bi bilo dobro da porazgovaramo sa njim i mi smo ga ispoštovali. Ipak, nismo pričali ni o takvim detaljima - ističe Furtula.

Ovo je sve jedna sokantna vest i dobro je da je izasla na videlo!

mislim da Partizan treba najozbiljnije da razmisli ko je i sta je M. Furtula i koliko je on fer i iskren prema svom bivsem klubu. neverovatno je da je iza ledja svog Partizan pregovarao sa mnogim(!!!???) klubovima a posebno sa Dinamom. To sto on koristi prljavu frazu"da ispostuje svakoga"! moze da prodaje nekom drugom a PFC bi trebao da mu zalupi vrata zauvek. Svi ti "menadzeri" su bagra i djubrad koja treba proterati iz naseg fudbala. Mora se naci model kako im stati u kraj. Sto hitnije to bolje. Pa ljudi moji, ispada da partizan investira i stvara igrace a neki dripci tamo kradu od njega, koga-najtalentovanije decake!

Sta radi taj FSS i karadzic, sta radi Djuric i Tomic, sta radi Danilo TanaDana, pardon-kako li se zove...i svi drugi iz klubova. ovo je za pobunu i teranje nekoga u zatvor!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.