Nejmar u Brazilu nastavlja lečenje

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar u Brazilu nastavlja lečenje

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva otputovao je u rodni Brazil gde će nastaviti lečenje povrede stopala.
Nejmar će narednih deset dana u domovini nastaviti oporavak, uz prisustvo lekara iz PSŽ-a, što je bio slučaj i prošle godine kada je imao sličnu povredu.

Očekuje se da još sedam nedelja bude van terena zbog povrede metatarzalne kosti na meču protiv Strazbura 23. januara, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle grubih startova protivničkih fudbalera.
Nejmar je ove sezone postigao 13 golova na isto toliko utakmica u francuskoj Ligi 1, a još sedam u ostalim takmičenjima.
Najskuplji fudbaler u istoriji fudbala je u Parizu od leta 2017. godine kada je stigao iz Barselone za 222 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nejmar otišao u Brazil

Izvor: Mondo, 21.Feb.2019

Fudbaler Pari sen Žermena otputovao je domovinu, gde će nastaviti lečenje povrede stopala...Nejmar će narednih 10 dana provesti u rodnom Brazilu, gde će nastaviti tretman oporavka stopala, uz prisustvo lekara iz Pari sen Žermena, što je bio slučaj i prošle godine kada je imao sličnu povredu...Očekuje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.