Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 18:56

Nejmar: Voleo bih da igram sa Ronaldom

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar produžio je ugovor sa klubom do 2025. godine i u izjavama istakao kako bi voleo da zaigra sa Kristijanom Ronaldom, čime je Portugalca indirektno pozvao da se pridruži “Svecima“.
U novom ugovoru Nejmar ima opciju da ga posle isteka produži na još jednu sezonu, a u izjavama je istakao kako bi za saigrača rado imao i Kristijana Ronalda.

"Igrao sam u dosadašnjoj karijeri sa sjajnim igračima kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mesi i Mbape, ali još uvek nisam igrao sa Kristijanom Ronaldom.", rekao je Nejmar za francuske medije.
Nejmar to nije slučajno pomenuo jer Ronalo bi ovog leta vrlo lako mogao da se nađe u Parizu ukoliko Juventus ne obezbedi Ligu šampiona kroz Seriju A. Trenutno su na petom mestu i vrlo je neizvesno šta će se događati do kraja sezone.
Brazilac Nejmar sa PSŽ-om i dalje nije osvojio najvrednije klupsko takmičenje Ligu šampiona, a istakao je koje sve ambicije ima i sa nacionalnim timom.
"Sa PSŽ-om želim da osvojim sve. Takođe, velika mi je želja i trofej svetskog prvaka sa Brazilom.", rekao je Nejmar.
Reprezentativac Brazila je 2017. stigao u Pariz iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kristijano Ronaldo od leta u Sportingu iz Lisabona? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 14:49

Majka slavnog fudbalera obećala da će nagovoriti sina da ponovo obuče dres Lavova..Kristijano Ronaldo nije zadovoljan u Juventusu s kojim ima ugovor na još jednu sezonu. Madridski Real ga neće nazad. Nejmar koji je nedavno produžio ugoivor sa PSŽ, izjavio je da bi vrlo rado igrao sa Portugalcem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.