Nejmar: Penal bio za mene, ali Bucko

Izvor: B92, 15.Feb.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Penal bio za mene, ali Bucko

Napadač Barselone Nejmar otkrio je da je sada već čuveni penal Lea Mesija protiv Selte bio namenjen njemu, a ne Luisu Suaresu.

Barselona je u nedelju uveče razmontirala Seltu sa 6:1, a posebno zanimljiv detalj viđen je kod četvrtog gola – Mesi je prvo nasamario Džonija maestralnim driblingom i izborio penal, a onda najstrožu kaznu izveo tako što je loptu ćušnuo do Suaresa koji je natrčao i kompletirao het-trik.

Mnogi su odmah pomislili na akciju legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Johana Krojfa i njegovo dodavanje, ali ima i onih koji misle da je u pitanju nepoštovanje protivnika.

“Leo i ja smo vežbali takvo izvođenje penala, bio je namenjen meni, ali je Bucko bio bliži i on je postigao gol. Nije ni važno, najbitnije je da je sve na kraju prošlo kako treba”, rekao je Nejmar kroz smeh.

Fenomenalni trio MSN postigao je već 86 pogodaka ove sezone i verovatno će oboriti prošlogodišnji od 122, zbog čega mnogi misle da je u pitanju najbolji napad u istoriji fudbala.

“Nismo sebični, baš suprotno. Nas trojica se mnogo volimo i prijateljstvo koje imamo je najvažnije. Nije bitno ko će od nas postići pogodak, važno je da Barselona pobedi, tada smo srećni. Selta je odlična ekipa i odigrali su dobru utakmicu”, dodao je Nejmar koji je kupio kuću u naselju Kasteljdefels, pa će biti komšija Argentincu i Urugvajcu.

On je pohvalio trenera Luisa Enrikea za koga kaže da je najzaslužniji za uspehe kluba.

“Enrike je veliki trener, najbolji sa kojim sam radio. Zahvaljujući njemu imamo mnogo samopouzdanja i snage. Sledećih 10 dana nam neće biti nimalo lako, kako zbog putovanja, tako i zbog utakmica. Međutim, trudimo se da svaki meč odigramo najbolje što možemo”, zaključio je Nejmar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.