Neizvesna budućnost Falkaa u MU

Izvor: B92, 13.Jan.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvesna budućnost Falkaa u MU

Agent Radamela Falkaa Horhe Mendes rekao je da je budućnost Kolumbijca u enleskom klubu neizvesna.

Falako je u letnjem prelaznom roku stigao na pozajmicu iz Monaka, uz mogućnost da "crveni đavoli“ na kraju sezone otkupe njegov ugovor za 43 miliona funti.

Međutim, Kolumbijac je do sada na 12 mečeva postigao po tri pogotka i asistencije, samo dva puta je odigrao svih 90 minuta, a uz to je bio odsutan i zbog povrede. Menadžer Luj van Gal nije ga uvrstio u protokol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za meč sa Sautemptonom proteklog vikenda.

"On je fantastičan igrač, jedan od najboljih na svetu, koji bi bez sumnje mogao da igra svih 90 minuta svake utakmice u bilo kom klubu. Međutim mi u ovom momentu ne znamo da li će se to desiti. Znamo jedino da će on naredne sezone igrati za neki od najboljih svetskih klubova, ali videćemo da li će to biti Junajted ili ne“, rekao je Mendes.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.