Nedović na dodatnim pregledima

Izvor: B92, 07.Avg.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović na dodatnim pregledima

Povređeni bek Srbije Nemanja Nedović moraće na dodatne preglede, rekao je doktor reprezentacije Dragan Radovanović.

Nedović se povredio na prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine i prema prvim procenama će propustiti Mundobasket u Španiji.

On je povredio stopalo, a doktor Radovanović je rekao da snimanje magnetnom rezonancom nije moglo da donese definitivnu dijagnozu.

„Danas je u Beogradu obavljeno snimanje magnetnom rezonancom, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije moglo da donese definitivnu dijagnozu Nedovićeve povrede. Zbog toga ćemo u narednih nekoliko dana obaviti dodatne preglede i snimanja, posle čega ćemo moći da damo konačnu procenu“, rekao je doktor reprezentacije i predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Radovanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nedović mora na dodatne preglede

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2014

Reprezentativni bek Nemanja Nedović doputovao je u Beograd nakon turnira u Trstu a doktor reprezentacije Srbije Dragan Radovanović istakao je da će košarkaš Golden Stejta morati na dodatne preglede.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.