Ne sme u Juve, dve opcije u igri!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne sme u Juve, dve opcije u igri!

Italijanski reprezentativac u Torino neće zbog rivalstva.

Poznato je da vlada rivalitet između Fiorentine i Juventusa, te bi zbog toga "Stara dama" mogla da ostane bez velikog pojačanja.

Naime, Federiko Bernardeski je odbio svaku mogućnost da pojača "Bjankonere", ne želi da uvredi navijače "Viole", a mediji navode da je najbliži prelasku u Inter ili u Čelsi.

On je navodno dobio i ponudu Fiorentine za produžetak saradnje, uprava ekipe sa "Artemio Frankija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu nudi 2,7 miliona evra po godini i otpusnu klauzlu, a kako mediji u Italiji prenose, Čelsi je spreman da mu ponudi dvostruko veću platu.

Što se tiče Intera, oni za promenu planiraju da naprave jezgro italijanskih fudbalera u svojim redovima, ideja je da se dovedu Bernardeski i Domeni Berardi iz Sasuoloa, videćemo kako će im to poći za rukom.

Jedno je sigurno, Bernardeski je rešio da neće u Torino, ostaje da vidimo gde će sjajni Italijan ovog leta završiti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bernardeski odlučio: Juventus ne dolazi u obzir! Samo Čelsi ili Inter

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017

Pre toga, da parafira novi ugovor sa Fjorentinom....Federiko Bernardeski je odlučio - ako ovog leta bude odlazio iz Fjorentine, to će biti jedino zbog Čelsija ili Intera, nikako zbog Juventusa!..To je odluka koju je, navodno, fudbaler doneo nakon detaljnih razgovora sa svojim agentima, ali i predstavnika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.