Ne može gore: Bolest danskih navijača

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može gore: "Bolest" danskih navijača

Navijači Brondbija gađali su protivničke igrače mrtvim pacovima

Foto: Youtube/printscreen

Poznato je da mržnja prema protivničkim navijačima može da bude ogromna i da su simpatizeri pojedinih klubova spremni da učine sve kako bi rivalu "zagorčali život" u želji da izgubi.

Mnogi navijači izvode mini "rituale" pred važne mečeve u želji da napakoste protvniku, tokom meča upućuju im veoma ružne reči, zvižde im, gađaju ih raznim čvrstim predmetima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i već godinama taj foklor je prisutan na mečevima velikih rivalskih klubova.

Ipak, ono što su uradili danski navijači u derbiju plej-of Superlige u ponedeljak uveče verovatno je najbizarniji potez ikada.

Navijači Brondbija gađali su fudbalere Kopenhagena mrtvim pacovima! Oni su uneli nekoliko uginulih životinja na stadion, a potom iskoristili priliku kada su protivnički igrači izvodili korner da ih gađaju.



Izvor: Youtube

Fudbaleri Kopenhagena bili su više nego iznenađeni, što pokazuje i snimak na kojem se vidi kako jedan od igrača gostujućeg tima, pre nego što je šutnuo mrtvog pacova, pokazuje navijačima na tribini da nisu baš "čisti".

Zaista, nisu...

Kopenhagen je uprkos gadostima koje su doletele sa tribina slavio u gostima rezultatom 1:0.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.