Ne mislimo o Srbiji, predaleko je VIDEO

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 12:46

"Ne mislimo o Srbiji, predaleko je" VIDEO

Điđi Datome rekao je srpskim medijima da je u ovom trenutku utakmica protiv Srbije predaleko i da im je fokus na narednoj utakmici.

Italija je pobedila Angolu 81:67 na otvaranju Svetskog prvenstva, ali utakmica nije bila nimalo laka, pošto se afrička selekcija držala na jednocifrenom zaostatku do poslednjih minuta.

"Bilo je teško na početku, imali smo dobre poglede ka košu, ali lopta nije ulazila. Ostali smo mirni i nastavili da šutiramo, te smo na kraju i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodili nešto. Naravno, podigli smo i nivo odbrane i bolje smo kontrolisali skok", rekao je Datome.

Proslavljeni italijanski košarkaš nije želeo u ovom trenutku da komentariše potencijalni susret sa Srbijom u drugoj fazi.



"Ne, ne, sada mislimo o sledećoj utakmici. Angola je bila prvi cilj, a sada je naredna reprezentacija. Potencijalna utakmica sa Srbijom je u ovom trenutku predaleko",
rekao je.

Odmah pored njega stigao je Nikolo Meli.

"Za sada je sve dobro, atmosfera i sve ono uoči utakmice je bilo lepo. Prva utakmica turnira, očekivano bili smo stegnuti, jednostavno… prva utakmica… ne bih rekao da smo bili nervozni, više anksiozni, jer želeli smo dobro da otvorimo turnir. Igrali smo dobro, samo šutevi nisu ulazili. U narednoj utakmici to ćemo pogađati", rekao je Meli.

Za kraj srpskim novinarima stao je i Simone Fontekio.



"Srećni smo što smo pobedili, a uopšte nije bilo lako. Angola je dobar tim, pravili su pritisak na loptu, igrali agresivno, te smo i više nego srećni što smo upisali pobedu
", rekao je italijanski igrač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.