Ne! I Nikola Jokić zaražen!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 22:51

Ne! I Nikola Jokić zaražen!

Poslednja vest!

Nikola Jokić je takođe zaražen koronavirusom!

Ovu vest preneli su dobro obavešteni američki novinari, među kojima i najpouzdaniji Adrijan Vojnarovski.

Kako je saopštio Vojnarovski na svom Tviteru, Jokić je pozitivan na koronavirus, i zbog toga mu je privremeno odložen povratak u SAD.

Vojnarovski je dodao da Jokić nije osetio nikakve simptome od kako je testiran prošle sedmice, ali da će morati da ostane u Srbiji još nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana.

Nakon toga, očekuje da dobije dozvolu i da se vrati u SAD.

Čekamo još informacija, za sada je ovo sve što znamo.

Podsetimo, Jokić je nedavno boravio u Beogradu, gde je bio deo oproštajnog turnira Dejana Milojevića, njegovog nekadašnjeg trenera iz Mege, a tu se susreo i sa Novakom Đokovićem koji je takođe danas saznao da je pozitivan...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Jokić pozitivan na virus korona

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020

Košarkaš Denvera Nikola Jokić pozitivno je testiran na koronavirus u Beogradu i njegov povratak u Sjedinjene Države je privremeno odložen, prenose američki mediji...Srpski reprezentativac nema nikakve simptome i oseća se dobro, a očekuje se da će mu u roku od nedelju dana biti odobren let za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.