Navijači napali Spahića i Rakitića

Izvor: B92, 12.Jan.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači napali Spahića i Rakitića

Kako prenosi španska Marka, nekoliko navijača Sevilje napalo je Emira Spahića nakon ispadanja Andalužana iz Kupa kralja.

Nakon utakmice između Sevilje i Valnesije koju su Andalužani dobili sa 2:1, što nije bilo dovoljno za prolaz, navijači Sevilje su sa tribina uzvikivali "Igrači plaćenici".

Trener Marselinjo stao je u odbranu svojih igrača, te izjavio da nakon ove pobede oni to ne zaslužuju.

Ali, nezadovoljstvo navijača nije se završilo na tribinama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U jednom baru u blizini stadiona Sevilje, Spahića su napali nezadovoljni navijači. Sa kapitenom reprezentacije BiH bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je smirivao situaciju.

Međutim, u međusobnom koškanju, navijači su oborili Rakitića na zemlju. U izjavi za portal Index.hr, i sam Rakitić je potvrdio da je došlo do incidenta.

"Istina je da smo imali probleme sa navijačima, ali brzo smo uspeli to da rešimo. Nije istina da su me istukli, bile su to obične pijandure", rekao je Rakitić.

"Više me boli što smo ispali iz Kupa kralja, nego što su nam navijači zviždali i nazivali nas plaćenicima. Znam da to nismo zaslužili, jer smo odigrali fenomenalnu utakmicu i zaslužili smo prolaz. Posebno mi je žao jer smo nakon ispadanja iz Evrope hteli uspeh upravo u Kupu. Ali, to je fudbal", dodao je Rakitić.

Na kraju su Spahić i Rakitić otišli do obližnjeg hotela gde su im bili parkirani automobili. U klubu su upoznati sa incidentom i narednih dana će preduzeti potrebne mere kako bi otkrili šta se ustvari dogodilo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači napali Spahića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2012

Kako prenosi španska "Marca", nekoliko navijača Sevilje napalo je bh. reprezentativca Emira Spahića nakon ispadanja Andalužana iz takmičenja Kupa kralja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.