Navijači Dinama iza rešetaka

Izvor: S media, 01.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Dinama iza rešetaka

Rumunska policija saopštila je da je uhapsila sedmoricu navijača Dinama iz Bukurešta, nakon sinoćnih nereda na prvenstvenoj utakmici sa Brašovom (0:2).

Incidenti su počeli kada je oko 200 navijača Dinama na kraju utakmice pokušalo da sidje na stadion do igrača ali su ih zaustavili žandarmi. Navijaci su se potom okupili ispred svlačionice.

Navijači su skandirali protiv igrača, a kada su fudbaleri izašli, gadjali ih kamenjem i svime što im je došlo pod ruku, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napali su i žandarme koji su intervenisali.

Izvršni predsednik kluba Dinamo Kristijan Borčea, nezadovoljan rezultatom, rukom je udario u jedan prozor svlačionice, a zbog teške povrede ruke otišao je u bolnicu.

Navijači Dinama nisu prestali da napadaju žandarme ni van stadiona, pa je najmanje deset ljudi privedeno, izjavio je portparol policije.

Posle poraza od Brašova, Dinamo je izgubio svaku šansu da osvoji titulu prvaka Rumunije....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.