Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak počeo pripreme za proleće

Fudbaleri kruševačkog Napretka počeli su u četvrtak pripreme za nastavak prolećnog dela šampionata Srbije i Crne Gore.

Kruševačka ekipa će u nastavku prvenstva imati novog trenera Dragišu Ilića, koji je zamenio Vladislava Đukića.

Ekipu su napustili Manić, Nedović i Stanković, a neizvesno je da li će u Napretku ostati Bojan Miladinović za koga je zainteresovana Crvena zvezda.

Na okupu Ilić trenutno ima 23 igrača, ali s obzirom na lošu finansijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situaciju kluba, moguće je da još neko od standardnih prvotimaca napusti redove Napretka.

"Treniraćemo na našem stadionu narednih 15 dana, a posle skupštine kluba, zakazane za 12. januar, znaćemo nešto više o sudbini kluba i gde ćemo nastaviti pripreme i da li ćemo dobiti neko pojačanje za nastavak borbi u prvenstvu", rekao je Ilić agenciji Beta.

Prvi deo prvenstva Napredak je završio na poslednjem mestu sa samo devet bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.