Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli savladao Juventus

BEOGRAD - Fudbaleri Napolija pobedili su sinoć Juventus sa 3:1, u utakmici 30. kola italijanskog prvenstva i prekinuli seriju od osam mečeva bez pobede.

Juventus je poveo u sedmom minutu golom Đorđa Kijelinija, ali je domaća ekipa golovima u drugom poluvremenu uspela da preokrene i ostvari 11. pobedu u prvenstvu. Strelci za Napoli bili su Marek Hamšik, Fabio Kvaljarela i Jezekiel Laveci.

Napoli i Juventus sakupili su po 47 bodova i nalaze se na šestom, odnosno sedmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mestu. Ekipa iz Napulja je šesta jer ima za jedan gol bolju gol razliku. Utakmice 31. kola igraju se za vikend, Juventus će u Torinu igrati protiv Atalante, a Palermo će biti domaćin Bolonji. Aktuelni šampion Inter je prvi na tabeli sa 63 boda, a Milan i Roma na drugoj i trećoj poziciji imaju po 59.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.