Nalbandijan u finalu Akapulka

Izvor: B92, 01.Mar.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalbandijan u finalu Akapulka



David Nalbandijan nalazi se na samo jednu pobedu od druge uzastopne titule. Prvi nosilac turnira u Akapulku prošao je u finale pošto je pobedio Luisa Hornu sa 7:5, 6:1. Osmi igrač na svetu je uspeo da prevaziđe spor početak sezone posle pobede u Argentini prošle nedelje. On je veoma impresivan ove nedelje na šljaci u Meksiku na turniru koji se igra za nagradni fond od 794.000 dolara.

Nalbandijanu je trebalo samo 80 minuta da pobedi Peruanca, a u prva četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča nije izgubio niti jedan set. On ove sezone ima 12-1 skor.

Protivnik Nalbandijana u finalu biće šesti nosilac Španac Nikolas Almagro, koji je u drugom polufinalu pobedio Argentinca Hosea Akasusa sa 6:4, 3:6, 7:5.

Pobednika turnira u Akapulku očekuje nagrada od 163.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.